Trouwpak uitzoeken bij Bossenbroek Man, hoe werkt dat nou eigenlijk?

Trouwpak uitzoeken bij Bossenbroek Man, hoe werkt dat nou eigenlijk?

Jouw trouwpak uitzoeken bij Bossenbroek Man, hoe werkt dat nou eigenlijk?

 

- Let’s start! Maak een afspraak via onze website of bel naar onze winkel: 0342 – 47 13 78 voor een tijd en datum naar keuze. Hierdoor maken wij tijd voor jou vrij zodat wij je optimaal kunnen adviseren. Een afspraak duurt ongeveer 2 uur.

 

- Kies vrienden en/of familie uit om mee te gaan bij het uitzoeken van jou droom trouwpak. Ons advies is om maximaal 3 tot 4 personen mee te nemen.

 

- Afspraak gemaakt? Wanneer jij als aanstaande bruidegom bij ons in de winkel komt krijg je ten eerste een heerlijk kopje koffie met wat lekkers om de afspraak te beginnen. (Een biertje mag ook ;))

 

-Een van onze tailors wil graag wat meer over jou en je aanstaande bruid weten, op die manier krijgen wij wat meer te weten over jullie grote dag! Heb je bijvoorbeeld een klassieke bruiloft of juist een landelijke bruiloft? De stijl van je bruiloft heeft invloed op de look van je trouwpak.

 

-Dan gaan we echt beginnen! Je krijgt een overhemd aan waarmee je verschillende trouwpakken gaat passen. Door het grote aanbod aan trouwpakken in verschillende stijlen, krijg je van elke stijl een impressie. Een pak moet bij je passen, bij de kleur van je gezicht, ogen en je moet je goed voelen in het pak.

 

-Zit jouw droompak niet bij onze collectie? Op onze TailorMade afdeling zijn wij helemaal thuis in het maken van het perfecte maatpak! Van een driedelig pak tot een casual trouwkostuum, compleet gepersonaliseerd op basis van jouw eigen smaak.

 

-Wanneer jij jouw perfecte pak gevonden hebt gaan we verder met de accessoires om jouw outfit een personal touch te geven. Wij bieden een tal van accessoires en uiteraard mogen passende schoenen niet ontbreken. Wij hebben hierin een mooie collectie waar je ook na jullie bruiloft nog veel plezier van zult hebben.

 

-Jouw hele outfit en accessoires compleet? Dan maken we een afspraak om jouw pak af te passen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw pak altijd perfect zit! Dit gebeurd in ons eigen naaiatelier.