Trends van deze zomer

Trends van deze zomer

Het duurt nog even maar de eerste zonnestralen komen al voor de dag. De truien en winterjassen kunnen weer naar zolder en de zomerkleding krijgt weer een plekje in de garderobe. Bij de Mannen van Bossenbroek worden we helemaal van de zomercollectie die langzaam binnenkomt. Waar sommige merken heel veel felle kleuren gebruiken, zijn de zandkleuren en pastelkleuren ook kleuren die we veel gaan zien.

 

Pak:

Van strak in het pak in de winter, gaan we deze zomer voor de wat luchtere pakken met zachte pastel kleuren. De materialen zijn soepel en fijn te dragen, de pakken zijn vaak te dragen met een sneaker of een linnen overhemd. Als de temperaturen stijgen kun je door de fijne materialen goed voor de dag komen. Deze pakken zijn perfect voor een zomerse bruiloft of andere gelegenheid.

 

Een  linnen overhemd:

Wat je deze zomer echt niet kan missen in je kast is een linnen overhemd. Linnen is een luchtige, licht geweven stof waarin je het niet snel warm in zult krijgen. Een linnen overhemd oogt luxe maar is ook gemakkelijk casual te dragen. Draag je het overhemd met een korte broek en sneakers kom je heel casual voor de dag, perfect voor een stranddag of een dagje winkelen! Hou je meer van een outfit die wat meer luxe uitstraalt, draag een pullover over het overhemd met een chino en een instapper. Het linnenoverhemd is ook perfect voor een zomerse of strandbruiloft.

 

Klassiek wit overhemd:

In de zomer van 2023 staat het witte overhemd namelijk ook weer centraal in e trends van de herenkleding. Wat niet heel gek is, een wit overhemd is altijd goed! Draag het overhemd met een stoere jeans of met een nette chino. Draag hieronder sneakers of een nette schoen en je bent klaar!

 

Comfortabel

Het is niet alleen belangrijk om er stijlvol uit te zien, maar kleding moet ook fijn en comfortabel zitten. In pakken zit steeds meer stretch en de kleding word wijder, dat vertaalt zich naar een comfortabele kledingkast. Stoffen als linnen en katoen zullen de voorkeur hebben, zodat mannen er modieus uitzien maar de kleding wel fijn draagt.

 

Wij kunnen al niet wachten op de zomer! Kom langs bij de Mannen van Bossenbroek, de zomercollectie blijft binnen stromen, de koffie staat klaar!