Bossenbroek 100 jaar!

Bossenbroek 100 jaar!

100 jaar Bossenbroek. Al 100 jaar een gevestigde naam op de Veluwe. Bossenbroek is na 100 jaar uitgegroeid tot twee onderscheidende modezaken in hartje Voorthuizen! Een ding is zeker, dit zouden wij niet kunnen als jij er niet was geweest, samen met ons top team.

 

Wij zijn trots op ons 100 jarig bestaan! Door de jaren is er veel verbouwd en vernieuwd. We denken steeds vooruit en blijven opzoek naar onderscheidende en verantwoorde merken. We blijven ons constant vernieuwen op social media en onze nieuwe website om jouw te inspireren. Het belangrijkste ben jij als klant! Wat zijn wij dankbaar voor jou loyaliteit. Wij worden blij als jij geslaagd de deur uit gaat.  

 

100 jaar die gevuld zijn met passie voor mode en aandacht voor de klant. Zowel opa en oma Bossenbroek vroeger, als het team van vandaag, zijn gedreven om het bedrijf te laten groeien. Wij zijn trots op 100 jaar Bossenbroek.

 

Wie jarig is trakteert en daarom staat ons 100-jarig jubileum dan ook in het teken van feest! We starten het jubileumjaar met onze modeshows en openhuisdagen. De rest van het jaar komen er nog vele feestelijke events aan.